Firmaprofil

Firmaprofil

Vestfrugt ApS er en 20 år gammel virksomhed, der har specialiseret sig i salg og indkøb af frisk frugt og grønt til supermarkeder, hoteller, restauranter, storkøkkener og kantiner samt rigtig meget offshore.

Kvaliteten er afgørende

Vi er hver dag i kontakt med førende udbydere og avlere af frugt og grønt. Vores speciale er et bredt sortiment af sæsonvarer bl.a. fra lokale avlere. Herfra og via vores nøje udvalgte samarbejdspartnere i udlandet kan vi skaffe stort set alt, hvad vores kunder efterspørger, i høj kvalitet og til rette tid – lige fra blomkål og æbler til mere eksotiske specialiteter. Selv om 95 procent af vores leverancer er inden for frugt og grønt, tilbyder vi også snittede grøntsager og vakuumpakkede kartofter.
Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet til den rigtige pris, med god service og en stor grad af leveringssikkerhed hele året rundt.

Kvalitetsbevidste medarbejdere

Det er udelukkende erfarne medarbejdere, der pakker varerne klar til vores egne chauffører, og her foregår yderligere kontrol med råvarernes kvalitet. Ved middagstid lander de nye råvarer på lageret, som tjekkes og efterfølgende gøres klar til pakning – og sådan kører flowet hos os.

Vi er cirka 10 faste medarbejder hos Vestfrugt – og de har alle været hos os i mange år. Det sikrer en kompetent og professionel behandling af både råvarer og kunder – og det er de visioner, vi dagligt arbejder efter.
Derfor står vi i dag som en stærk sparringspartner fra Ringkøbing i nord til Tønder i syd.